Translation missing: en.general.accessibility.skip_to_content

Mengenai Kami

Pensyarah yang dihormati dan Rakan Bahasa Eropah

Sejak kami mula berkhidmat sebagai pembekal buku Jerman kecil di Malaysia pada tahun 2008 , kami telah lihat pertumbuhan yang pesat dalam 6 tahun ini sahaja! Kini, dengan cawangan di 6 buah negara Asia Tenggara , dan mengedarkan lebih 50 penerbitan utama dari Eropah dan Korea , kami telah berkembang sehingga menjadi pembekal cekap sepenuhnya serta komprehensif untuk sekolah-sekolah antarabangsa , universiti dan sekolah-sekolah tempatan .

Kami berdaftar dengan semua penerbit utama Eropah dan kami merupakan pengedar di Asia Tenggara yang rasmi bagi kebanyakan daripada mereka , seperti Hachette , Cornelsen , ELI , Anaya , CLE , Edinumen , Klett , EMDL , Yonsei dan Hueber . Kami menyediakan perkhidmatan yang terbaik menerusi agensi ekspres yang berpengalaman dan diiktiraf terus dari Eropah dan kami juga mempunyai stok sedia sedia khas untuk para pelanggan. Pasukan logistik kami pakar dalam mengedarkan buku-buku dengan cepat dan tepat termasuk menghantar buku-buku terus ke pintu anda secara peribadi.

Kami menjamin bahawa buku-buku kami semuanya terbaru dan asal. Bagi negara-negara dengan permohonan yang tidak lengkap dari kastam (Vietnam , Filipina , Myanmar dan Indonesia ). Samada, pesanan yang kecil atau pesanan sekolah yang besar , kami akan melakukan yang terbaik , untuk menjadikan pengalaman anda dengan kami sebaik mungkin.

Seperti yang telah dinyatakan di atas, kami berdaya saing dalam harga kami. Jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami dan kami akan membuktikan kualiti perkhidmatn kami kepada anda.

Dengan senyuman,

Pasukan Piefke anda.

PRODUK KAMI

Apa yang Kami Tawarkan untuk Anda?

Kami menghantarkan buku anda ke destinasi anda dan berjanji kepada anda penghantaran biasa dalam 3 hingga 4 minggu. Penghantaran segera boleh dilayan dalam secepat 1-2 minggu juga. Buku kita semua asal yang diimport terus dari Jerman, Perancis, United Kingdom, Belanda, Sepanyol, Jepun, Korea dan Itali. Sekiranya ada kemungkinan salinan tidak berkualiti yang dijangkakan, kami menawarkan bayaran balik penuh tanpa sebarang syarat.

Bagaimana Pembayaran Berfungsi?

Bayaran boleh dibuat dengan tempoh kredit biasanya sekitar 20 hari, dan dibayar ke dalam, (HSBC) akaun bank Jerman Bahasa, Indonesia, Singapura, Filipina, Vietnam , Thailand, Myanmar atau antarabangsa. Bayaran boleh dilakukan melalui TT, Paypal, secara tunai atau melalui cek. Kami adalah fleksibel dan mencuba untuk menyesuaikan diri dengan keperluan anda. Faedah akan dikenakan untuk saling dipersetujui pembayaran bukan lewat. Kad kredit bayaran belum mungkin, tetapi kami sedang mengusahakannya.

Bagaimana Kita Lakukan Jadi Cepat?

Kami secara langsung yang berdaftar dengan semua penerbit utama Jerman,Sepanyol dan Perancis. Kami mempunyai rangkaian bekalan kami sendiri dan boleh bergantung kepada rangkaian lebih 20 juta tajuk. Kakitangan kami di Jerman, Malaysia, Indonesia, Singapura, Filipina, Vietnam, Thailand dan Myanmar membolehkan kami membuat penghantaran dengan selesa di mana saja anda memerlukan perkidmatan kami

Sila ambil perhatian:

Semua pesanan akan berdasarkan ISBN dan memerintahkan sewajarnya. Perubahan fikiran tidak boleh dilayan, jika prodak itu sudah pun dalam perjalanan mereka. Percanggahan dalam Kualiti dan Kuantiti perlu diberitahu secara bertulis dalam tempoh 7 hari. Anggaran masa penghantaran dibuat mengikut pengetahuan kita adalah terbaik, tetapi masih menganggarkan. Kami tidak boleh bertanggungjawab untuk kelewatan penghantaran, yang berada di luar kawalan kami