Translation missing: vi.general.accessibility.skip_to_content

Mengenai Kami

Pensyarah yang dihormati dan Rakan Bahasa Eropah

Sejak kami mula berkhidmat sebagai pembekal buku Jerman kecil di Malaysia pada tahun 2008 , kami telah lihat pertumbuhan yang pesat dalam 6 tahun ini sahaja! Kini, dengan cawangan di 6 buah negara Châu Á Tenggara , và được đánh giá cao hơn 50 đô la Mỹ từ Eropah dan Korea , kami telah berkembang sehingga menjadi pembekal cekap sepenuhnya serta komprehensif for the sekolah-sekolah antarabangsa , universiti and sekolah-sekolah tempatan .

Kami berdaftar dengan semua penerbit utama Eropah and kami merupakan pengedar di Asia Tenggara yang rasmi bagi kebanyakan daripada mereka , sau đó là Hachette , Cornelsen , ELI , Anaya , CLE , Edinumen , Klett , EMDL , Yonsei và Hueber . Kami menyediakan perkhidmatan yang terbaik menerusi agensi ekspres yang berpengalaman và diiktiraf terus dari Eropah và kami juga mempunyai stok sedia sedia khas untuk para pelanggan. Pasukan logistik kami pakar dalam mengedarkan buku-buku dengan cepat and tepat termasuk menghantar buku-buku terus ke pintu anda secara peribadi.

Kami menjamin bahawa buku-buku kami semuanya terbaru dan asal. Bagi negara-negara dengan permohonan yang tidak lengkap dari kastam (Việt Nam , Filipina , Myanmar và Indonesia ). Samada, pesanan yang kecil atau pesanan sekolah yang besar, kami akan melakukan yang terbaik, untuk menjadikan pengalaman anda dengan kami sebaik mungkin.

Seperti yang telah dinyatakan di atas, kami berdaya saing dalam harga kami. Jangan ragu-ragu cho đến menghubungi kami và kami akan membuktikan kualiti perkhidmatn kami kepada anda.

Dengan senyuman,

Pasukan Piefke và a.

SẢN PHẨM KAMI

Apa yang Kami Tawarkan cho Anda?

Kami menghantarkan buku anda ke destinasi anda dan berjanji kepada anda penghantaran Biasa dalam 3 hingga 4 minggu. Bàn thắng cuối cùng của trận đấu đã dẫn trước 1-2 minggu juga. Buku kita semua asal yang diimport terus dari Jerman, Perancis, United Kingdom, Belanda, Sepanyol, Jepun, Korea and Itali. Sekiranya ada kemungkinan salinan tidak berkualiti yang dijangkakan, kami menawarkan bayaran balik penuh tanpa sebarang syarat.

Bagaimana Pembayaran Berfungsi?

Bayaran boleh dibuat dengan tempoh credit thiên về 20 hari, dan dibayar ke dalam, (HSBC) akaun bank Jerman Bahasa, Indonesia, Singapura, Filipina, Vietnam , Thailand, Myanmar atau antarabangsa. Bayaran boleh dilakukan melalui TT, Paypal, secara tunai atau melalui cek. Kami adalah fleksibel dan mencuba to tuk menyesuaikan diri dengan keperluan anda. Faedah akan dikenakan untuk saling diperssetujui pembayaran bukan lewat. Kad credit bayaran belum mungkin, tetapi kami sedanng mengusahakannya.

Bagaimana Kita Lakukan Jadi Cepat?

Kami secara langsung yang berdaftar dengan semua bit utama Jerman,Sepanyol và Perancis. Kami mempunyai rangkaian bekalan kami sendiri và boleh bergantung kepada rangkaian lebih 20 juta tajuk. Kakitangan kami di Jerman, Malaysia, Indonesia, Singapura, Filipina, Vietnam, Thailand dan Myanmar membolehkan kami membuat penghantaran dengan selesa di mana saja anda memerlukan perkidmatan kami

Sila ambil perhatian:

Semua pesanan akan berdasarkan ISBN and memerintahkan mayajarnya. Perubahan fikiran tidak boleh dilayan, jika prodak itu sudah pun dalam perjalanan mereka. Percanggahan dalam Kualiti và Kuantiti perlu diberitahu secara bertulis trong tempoh 7 hari. Anggaran masa penghantaran dibuat mengikut pengetahuan kita adalah terbaik, tetapi masih menganggarkan. Kami tidak boleh bertanggungjawab cho kelewatan penghantaran, yang berada di luar kawalan kami